Meedoen

Je kan starten met kanopolo met de ‘kanopolo experience’. Hier start je met andere beginners en kan je heerlijk aankloten met alle facetten van het spel. Je kan de eerste keer gratis een proefles proberen. Daarna kan je voor € 80,00 (€ 50,00 voor jeugd) twee maanden meedoen met de ‘kanopolo experience’. Hierbij kan je één avond per week meedoen met de beginnersgroep. In deze experience zullen de volgende onderdelen worden behandeld:

  • Vaartechnieken
  • Balbehendigheid
  • Steuntechnieken
  • Eskimoteren voor beginners
  • Tactische spelverdeling

Na de kanopolo experience kun je lid worden van de club. De kosten voor de kanopolo experience verrekenen we met je contributie.

Praktisch

Op maandagavond is de kanopolo experience voor de jeugd (bij genoeg animo). Voor de volwassenen op donderdagavond. De kanopolo experience verzorgen wij in de maanden mei tot en met september. Instappen kan op elk moment! Tip is om eerder in het jaar te beginnen. Als de winter begint ben je dan iets beter weerbaar tegen het koude weer.

Aanmelden kan via een lid of door te mailen met de kanopolocommissie. Neem zwemkleding, een extra T-shirt, handdoek en slippers mee, de rest verzorgen wij. Indien je een thermo t-shirt hebt die warm blijft als hij nat wordt, kan je die ook meenemen. Zorg dat je om 18:45 aanwezig bent. Je wordt dan opgevangen door de trainer van die avond.

Groepsclinic

Een bedrijfsuitje, verjaardag, familiedag of vrijgezellenfeest? Kom kanopoloën op de mooiste plek van Deventer!

Voor groepen van 10 personen kunnen wij een clinic verzorgen. De kosten hiervoor bedragen € 25,- per persoon.

Aanmelden kan door contact op te nemen met de kanopolocommissie.

Toernooi van het Oosten

Aan het eind van het seizoen organiseren wij een eendagstoernooi voor jeugd en beginners: het Toernooi van het Oosten. Hierbij kun je je eerste wedstrijdervaring opdoen. Zie onze agenda voor de datum.