Vrienden en familie dag

Laden Evenementen

Alle Evenementen

Op 4 mei van dit jaar organiseren we opnieuw ons Intro toernooi! Dit is dé dag om samen met je familie en vrienden te genieten bij Outdoor Deventer. Je kunt er kanopoloën, toerkanoën en boogschieten!

In de afgelopen twee jaar lag de nadruk vooral op kanopolo, maar dit jaar breiden we onze activiteiten uit. Van 11:00 tot 17:00 uur zijn er diverse activiteiten te doen. Naast kanopoloën, kun je dit jaar ook toerkano’s uitproberen en je vaardigheden in het boogschieten testen. Het belooft een dag vol plezier en avontuur te worden!

De dag is opgedeeld in twee delen: de ochtend en de middag. Afhankelijk van het aantal aanwezigen, kunnen we de dag indelen.

Het huidige lid zal de introducees begeleiden. Ze zullen hen laten zien waar ze zich kunnen omkleden, vaarinstructies geven en aandacht besteden aan veiligheid.

Een trainer vanuit de polo zal enkele leuke opdrachten geven, waarna we mogelijk zelfs een wedstrijdje kunnen spelen! Om 18:00 uur zal de barbecue klaar zijn en zullen er drankjes beschikbaar zijn aan de bar!

Er komt koffie en thee in de middag met koeken e.d. wat bij de prijs inbegrepen zit. Drankjes kunnen los afgerekend worden.

De prijs van 25€ per persoon is inclusief barbecue, koffie, thee, materiaalhuur en een middagsnack. Alles is inbegrepen voor een mooie dag! Dus kom langs en neem je vrienden mee!

Aanmelden kan via je vaargroepen app of bij Laurens/Trudy/Fokko.

Ga naar de bovenkant